Діти артистів нерідко живуть в тіні зіркових батьків, але при цьому намагаються показати публіці, що теж гідні займати місце під шоу-бізнесовим сонцем. Син популярної співачки Наташі Корольової Архип Глушко - не виняток.

Молода людина активно користується соціальною мережею Instagram і із завидною регулярністю постить провокаційні кадри.

Так, в мікроблозі Архипа з'явилися кадри, на яких він постав під час відпочинку в лазні. Молода людина настільки змінився від банних процедур, що риси його обличчя стали дуже жіночними і виразними… Для зовнішніх «метаморфоз» син виконавиці хіта «маленька країна» скористався спеціальною Instagram-маскою.

Релаксувати в елітний спа-комплекс Архип відправився не один, а в компанії друзів і своєї коханої меліси Фокс. Фотозвіт про їх спільне проведення часу з'явився і в її акаунті:

До слова, обраниця спадкоємця Наташі Корольової і стриптизера Сергія Глушко за іронією долі також заробляє на життя відвертими танцями в нічних клубах. Правда заради Архипа Мелісса погодилася кинути улюблене заняття, щоб не компрометувати себе і сім'ю свого чоловіка.

Про весілля спадкоємця знаменитого сімейства стало відомо в кінці червня. Кадри з весільної вечірки в мережу злила бабуся нареченого і мама Наташі Корольової-Людмила Поривай. Нещодавно в шоу-бізнесовому закуліссі зашепотілися про те, що Мелісса чекає дитину, але дівчина спростувала інформацію про свою вагітність.

Раніше "Hyser" писав про те, що мама Наташі Корольової показала, як виглядає її старша дочка.

Також наш портал розповів про те, то Наташа Корольова була помічена в кущах в роздертій кофті.

Нагадуємо, що мама Наташі Корольової нарвалася на критику хейтерів через надто відвертого вбрання.