Знаменита виконавиця Віра Брежнєва похвалилася перед шанувальниками фігурою. Вона постала в кадрі в облягаючому нижній білизні і виконала імпровізований хореографічний номер перед дзеркалом.

39-річна співачка заявила, що володіє унікальним талантом: "Надздібності.️ Я ось що вмію, а ви що🤣". Артистка часто розміщує пости, на яких неозброєним оком видно її ідеальні підтягнуті форми.

Фолловери оцінили зовнішність білявої естрадної Діви компліментами, а також оригінальними порівняннями:

До слова, нещодавно Віра Брежнєва і її чоловік Костянтин Меладзе опинилися в епіцентрі харрасмент-скандалу. Відразу кілька знаменитих виконавиць, у тому числі Ані Лорак і Оля Полякова, розповіли, що свого часу отримували недвозначні пропозиції від маститого продюсера "ВІА Гри".

Через деякий час Ані Лорак відмовилася від своїх слів і пояснила, що просто була неправильно зрозуміла журналістами. Вона дала відверте інтерв'ю Борису Корчевникову в програмі "Доля людини" і повідала про те, яким непростим і тернистим був її шлях до популярності.

При цьому ні Віра Брежнєва, ні її чоловік Костянтин Меладзе не коментували ситуацію. Замість цього артистка випустила пісню під назвою "Рожевий дим", яка, за припущеннями шанувальників, має автобіографічний підтекст. Нібито в ній виконавиця натякнула на ситуацію, яка склалася між її коханим і артистками.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва потішила шанувальників розвагами перед дзеркалом.

Також наш портал розповів про те, що Валерій Меладзе відкрив завісу особистого життя свого брата.

Нагадуємо, що Оля Полякова відповіла Валерію Меладзе на його невтішні коментарі на її адресу.