Ніхто не заперечуватиме, що ставлення до вуличних музикантів неоднозначне: хтось вважає їх жебраками, а хтось - справжніми артистами. Адже красива вулична музика завжди прикрашає кожне місто і надає йому якоїсь особливої ​​атмосфери, яку хочеться запам'ятати. Зараз у Києві, хоч і немає воєнних дій, але атмосфера тривожна, тож вуличні музиканти дуже здорово піднімають настрій. Нещодавно одні з них потрапили в об'єктив камери.

Так, на одній із площі в центрі Києва нещодавно вуличні музиканти показували мешканцям та гостям столиці свою творчість.

Ось тільки зірками Мережі стали не вони. Як виявилося, українцям дуже сподобалася бабуся, яка танцювала, яка незважаючи на свій поважний вік і паличку в руках пустилася в танець разом із музикантами. Енергійна жінка паморочилася і пританцьовувала під гучний трек Qatoshi та Чико "Допоможе ЗСУ".

Все, що відбувалося, зняли випадкові перехожі.

Незважаючи на те, що слухачів майже не було, жінка у поважному віці та з ціпком на всю "запалювала" атмосферу. Подивитися ролик можна на Instagram -сторінці Visit Ukraine Official.

"Нас не подолати. Україні слава! Відео знято на центральній вулиці столиці", – йдеться у підписі.

У коментарях під відео модно побачити безліч захоплених відгуків про пенсіонерку, що танцює. Українці вражені енергійністю бабусі, танець якої без зменшення підвищить настрої кожному, хто його побачить.

Читайте також:

Росіяни плачуть, залишаючи Крим: "Тут так класно, не хочу їхати". Відео

Розпад Росії: названо регіони, які першими відокремляться від РФ

Їх важко дізнатися: Максим Галкін показав своє фото з Аллою Пугачовою 20-річної давності