Після насиченої роботи та перенесеного вірусу американський президент Джо Байден вирішив відпочити, взявши невелику тижневу відпустку.

Відпочине американський лідер разом із дружиною та родиною свого сина у затишному містечку Кайава-Айленд у Південній Кароліні, де проживає лише 1600 осіб і є чудовий гольф-клуб.

Як повідомляють "Факти", родина Джо Байдена з Білого Дому діставалася кортежем з кількох машин на базу ВПС США, де на них чекав президентський борт.

Трансляцію поїздки сімейства вели одразу кілька американських каналів. Але увагу телеглядачів привернув ні кортеж, і не вбрання членів президентської родини. Головною родзинкою сюжетів став онук президента малюк Бо. Це син Хантера Байдена та Меліси Коен.

Крім своєї прекрасної шевелюри в стилі Бориса Джонсона, чарівний хлопчина привернув до себе увагу дуже серйозним виразом обличчя і джентльменським стилем: на ньому був темно-синій костюм, на піджаку красувалися гудзики золотистого кольору, а біла сорочка і краватка лише підкреслювали стиль президентського онука.

Читайте також:

Зватиметься "острів Росія": розсекречено таємний план Путіна

Удача буде казковою: названо 4 знаки Зодіаку, чиї мрії збудуться до кінця року

До Землі наближається небезпечний астероїд. Його швидкість складає 33 тисяч км/год