Популярна українська співачка Ірина Білик – одна із тих знаменитостей, яка ніколи не приховувала свого справжнього ставлення до людей. Ще б пак, на відміну від багатьох інших артистів вона завжди говорила правду, навіть якщо вона комусь була неприємна. При цьому своїм пріоритетам вона ніколи не зраджує.

Так, вкотре співачка це довела під час свого концерту в США, Майямі, куди вона вирушила з благодійним туром на підтримку України разом із Асією Ахат та Олегом Скрипкою.

Як виявилося, на їхній благодійний концерт прийшла і 76-річна Людмила Поривай, мама співачки-киянки Наташі Корольової, яка вже майже півроку цинічно мовчить про звірства, що творять російські окупанти на її Батьківщині.

Під час виступу Ірина Білик побачила її у залі та запросила її вийти на сцену. Людмила Поривай піднялася на сцену до артистки, а та в свою чергу вилаяла її зятя – одіозного актора та стриптизера Сергій Глушко (Тарзана), який з 24 лютого активно підтримує криваву війну в Україні та поширює кремлівську пропаганду.

Так, співачка, прийнявши маму Наташі Корольової, сказала в мікрофон: "Ваш зять виявився говном!"

Реакція на слова Людмили Іванівни Поривай багатьох присутніх у залі шокувала. Так, жінка відреагувала на слова Білик нестримним сміхом, даючи зрозуміти, що поділяє думку Білик. Вона схвально кивнула і показала рукою захоплене "клас".

Зал одразу вибухнув гучними оплесками та сміхом.

Відповідними кадрами з концерту поділився телеведучий Анатолій Анатоліч на особистій сторінці в Instagram .

Варто наголосити, що на концерт до народної артистки України Людмила Поривай прийшла у синьо-жовтом вбранні – жовтій сукні та синій хустці навколо шиї.

На оприлюдненому у Мережі ролику видно, що Білик також запропонувала Людмилі Поривай сказати кілька слів на підтримку свого народу, на що Людмила Іванівна радісно погодилася.

"Я дуже хвилююся. У мене всі рідні, моя сестра, мої онуки, племінники, все в Україні. І я серцем і душею з ними завжди, щодня, кожної секунди. Я сьогодні дуже рада і вдячна, що ви всі прийшли подивитися на наших зірок, які дають концерти, співають багато років та вірні нашій Україні. Слава Україні!", - заявила зі сцени мама Наташі Корольової.

Нагадаємо, що не лише Людмила Поривай засудила політику Путіна щодо України. Так, старша сестра Корольової, популярна у 90-х роках співачка Руся, регулярно розміщує на своїй сторінці заклики допомогти українським біженцям.

Тарзан же регулярно у своїх соцмережах вихваляє російських загарбників та диктаторський режим президента Путіна. Наприклад, після звірств, які російські солдати здійснили в Бучі, Тарзан записав відеозвернення, в якому заявив, що "це ваші методи, нацистські, фашистські методи, ніколи російський солдат не заплямує такий бруд". А нещодавно Глушко від імені Росії матами погрожував НАТО.

Читайте також:

Українська авіація завдала чергового удару по окупантам. Розкрито деталі

За лічені тижні армія РФ здаватиметься і бігтиме, - генерал Маломуж

Маленький Борис Джонсон: онук Байдена вразив усіх своєю милою зовнішністю. Фото