Багато українців переконані, що звання заслуженого чи народного артиста приносить знаменитостям величезну копійчину на рахунок у старості. Як виявилось, гучні звання зазвичай нічого не дають їх власникам. Винятком хіба що можна назвати звання Героя України, яке має Ніна Матвієнко. Український продюсер Володимир Бебешко став учасником нового епізоду "Культурна оборона", який 11 серпня вийшов на YouTube-каналі STAND UP Battle Club і відкрив деякі таємниці.

Так, під час спілкування з 65-річним Бебешко ведучі запитали продюсера про 75-річну українську співачку Софію Ротару, якою він записував один з її альбомів.

"Ви співпрацювали з Софією Ротару. Розкажіть: що вона зараз?" - Запитали у Бебешко.

"З Софією Михайлівною Ротару, вибачте. Вона вже бабуся. На пенсії, напевно. А пенсія в неї - повірте мені, там така пенсія! Вам би таку пенсію - ви б тут не сиділи і не парилися", - заявив Бебешко.

Нагадаємо, що музичний продюсер Володимир Бебешко за свою кар'єру встиг попрацювати з такими культовими музичними виконавцями як Алла Пугачова, Валерій Леонтьєв, Таїсія Повалій, Філіп Кіркоров та багато інших знаменитостей. Зараз 65-річний музикант продовжує продюсувати гурт "Паючі труси", створений із Кузьмою Скрябіним.

Раніше продюсер говорив, що його пенсія складає 1800 грн.

Читайте також:

Пекельний вибух у столиці Вірменії: палає торговий центр, дим видно за кілометри

Найпотужніший вибух на пляжі під Одесою: з'явилося відео. Гримнуло прямо у воді

Розпорошення радіації на Запорізькій АЕС може розпочатися будь-якої миті. Людей уже попередили