Кажуть, чия мова – того й країна. Справді, сьогодні, коли деякі території окуповані Росією, там знаходять сотні причин, щоби змусити мешканців забути українську мову. А ті, хто не хоче втрачати зв'язок із Україною, змушені ховатися. Навіщо тоді ці заборони, якщо не має значення? Таку думку, проте, не всі підтримують.

Так, наприклад, український актор Євген Капорін принципово відмовляється переходити на українську мовою, оскільки впевнений, що російська мова – це не мова диктатора Володимира Путіна. Знаменитість продовжує вести соціальні мережі російською, а також нею розмовляє.

На його думку, не треба робити з мови – ворога, оскільки в Україні є багато людей, які від народження говорять російською.

Про це повідомляє " 24 канал ".

"Російська мова – це не мова Путіна. Це мова людини, яка народилася і з дитинства розмовляє цією мовою. Є ще суржик. Я не вважаю, що російська армія прийшла, бо тут говорять російською. Якщо говоритимемо, що війна почалася , тому що в Україні є російська мова, це буде біда", – заявив Капорін.

Більше того, актор вважає, що ті, хто зараз порушує скандал щодо російської мови – просто хайпують.

Він згадав і українських військових, яким, на його думку, зовсім не важливо, якою мовою розмовляти.

"Вони спілкуються мовою, якою почали говорити з мамою. Не думаю, що для військових, які зараз на передове, важливе мовне питання. Мова – це класна тема для хайпа. Ті, хто зараз постійно говорить про нього, більше хайпують", – додав Капорін.

Нагадаємо, що як тільки почалася війна Росії в Україні, актор та одна з головних зірок серіалу "Свати" Євген Капорін поспішив сховатися у Львові. Там він став членом правління одного із благодійних фондів, а саме "Благодійного фонду Бориса Возницького".

До речі, Євген Капорін неодноразово заявляв, що він не зніматиметься в кіно, де будуть російські актори.

Читайте також:

Пекельний вибух у столиці Вірменії: палає торговий центр, дим видно за кілометри

Найпотужніший вибух на пляжі під Одесою: з'явилося відео. Гримнуло прямо у воді

Розпорошення радіації на Запорізькій АЕС може розпочатися будь-якої миті. Людей уже попередили