Ніхто не заперечуватиме, що Дженніфер Лопес по праву вважається іконою стилю, адже кожна її поява на публіці викликає захоплення і величезний інтерес до чудових вбрань зірки, навіть якщо це просто похід по магазинах.

Так, у неділю, 14 серпня, Дженніфер Лопес кілька разів помітили на вулицях Нью-Йорка з дітьми.

Особливу увагу зірка привернула через те, що разом із нею була дочка Аффлека від першого шлюбу – 16-річна Вайолет. Таким чином, можна припустити, що підліток у відмінних відносинах з дружиною батька.

На Вайолет була біла футболка з написом Appalachian (Аппалачі – гірська система на сході Північної Америки), коричневі кюлоти та яскраві босоніжки на платформі.

Дженніфер одягла досить незвичайний для себе образ, адже поєднувала короткі сірі шорти з широкою білою блузою, білими кросівками та сумкою-хобо від Gucci. На очах суперзірки були стильні сонцезахисні окуляри від Bausch & Lomb, а у вухах - її улюблені сережки-кільця від Jennifer Fisher.

До речі, багато хто припустив, що Дженніфер Лопес прогулялася магазинами напередодні дня народження свого новоспеченого чоловіка Бена Аффлека, проте не варто забувати, що причина може бути зовсім в іншому.

Так, місяць тому Бен Аффлек та Дженніфер Лопес скромно зареєстрували відносини у Лас-Вегасі. Але, виявляється, вже цими вихідними відбудеться пишне торжество. Журналісти з'ясували, що весілля триватиме аж три дні.

Так, цієї п'ятниці відбудеться репетиція святкової вечері молодята, а в суботу заплановано саму урочистість. Кажуть, за справу взявся організатор зіркових заходів Колін Коуї. Його послуги обійдуться закоханим у велику суму, адже він бере від 25 000 до 25 мільйонів доларів. Серед гостей є молодший брат Бена Кейсі Аффлек, Метт Деймон, шоумен Джиммі Кіммел, колега Лопес за серіалом "Відтінки синього" Дреа де Маттео і це лише відомий список запрошених.

Читайте також:

Повстання проти Путіна: еліти за спиною диктатора збираються покінчити з війною

Генерал розповів, чому Путін у паніці прокидається о другій годині ночі

Третій за добу: ЗСУ збили черговий російський гелікоптер Ка-52, яким так пишається Шойгу