31 серпня 1997 року в Парижі відбулася одна з найдивніших автокатастроф століття. Діана Френсіс Спенсер, більш відома як принцеса Діана - перша дружина спадкоємця британського престолу принца Чарльза Уельського загинула за дивних обставин. Її супутники, охоронець Анрі Поль та її коханець, мільярдер Доді аль-Файєд, загинули на місці. Другий охоронець, Тревор Ріс-Джонс, вижив, але не пам'ятає подій того дня. Деякими подробицями того дня поділився інший охоронець принцеси Лі Сансум, якого вона називала Рембо.

Так, завдяки журналістам британського видання The Sun стало відомо, що того фатального дня охоронці принцеси Діани тягли соломинку, хто вирушить на чергування.

За підсумками жеребкування довелося працювати Ріс-Джонсону, а Лі Сансум залишився вдома. І ось через 25 років чоловік все ще докоряє себе за смерть Леді Ді, оскільки впевнений, що він міг це запобігти.

"Коли я дізнався, що вони не були пристебнуті ременями безпеки під час аварії, я зрозумів, чому вони не вижили. Цього не мало статися. Для сім'ї було стандартною практикою пристібатися ременями безпеки. втім, ненавидів пристібатись ременями безпеки, і я завжди наполягав на цьому", - згадує Сансум.

Колишній охоронець переконаний, що якби він тоді вийшов на зміну, він би переконав принцесу Діану та її коханого пристебнутись. У такому разі, навіть якщо аварія була неминуча, вона б не стала фатальною для трьох людей, включаючи Королеву сердець.

Читайте також:

Повстання проти Путіна: еліти за спиною диктатора збираються покінчити з війною

Генерал розповів, чому Путін у паніці прокидається о другій годині ночі

Третій за добу: ЗСУ збили черговий російський гелікоптер Ка-52, яким так пишається Шойгу