Уся ця історія розпочалася 11 серпня, коли мама співачки Наташі Корольової, Людмила Поривай, яка вже багато років проживає в Майамі, відвідала благодійний концерт української співачки Ірини Білик. І ось народна артистка України на сцені в Америці висловила все, що думає про зіркового зятя Людмили Поривай Тарзана, який підтримує геноцид українців. Зал відреагував на слова Білик оваціями, а Поривай, яка прийшла на концерт у вбранні кольору українського прапора – сміхом. Тепер обурені росіяни взялися помститися за образу від Білика.

Так стало відомо, що російська співачка українського походження Наташа Корольова може стати вигнанкою з Росії через власну матір, яка публічно підтримала Україну і зганьбила Тарзана.

Російське суспільство дуже зачепило, що Ірина Білик "наважилася назвати р..ом колишнього російського офіцера", а Людмила Поривай лише посміялася над цим.

Йдеться про зятя Поривай, стриптизера, який крутить своїм "бойовим комплектом" у стрінгах і без, у всіх нічних клубах Москви.

Крім того, росіяни перекинулися і на саму співачку Наташу Корольову та пропонують вигнати її з Росії.

"Давайте цих Королевих на батьківщину чи США. Зачистка Росії теж проходить досить успішно", Заборонити їй довічно в'їзд у Росію і дочку депортувати", "За такі викрутаси Королеву вислати без права повернення. І нехай потім претензії своїй матінці викочує", "Деменція", – написали обурені громадяни РФ.

І справді, російсько-українська війна 2022 року зруйнувала велику і, як здавалося, дружну родину Корольової, адже громадянська позиція виявилася у всіх різна.

Так, мати Наташі Корольової, Людмила Поривай, з перших днів повномасштабної війни Росії проти України виступила на підтримку рідної країни, засудивши російську агресію. Такої ж позиції дотримується її старша дочка, відома у 90-х співачка Руся. А ось Наташа, будучи корінною киянкою, відмовчувалась і навіть ніяк не коментувала скандальні висловлювання свого чоловіка Тарзана, який виступив за війну. Пізніше вона разом із ним взяла участь у концерті до 9 травня, вирядившись у вбрання з радянськими мотивами.

Таким чином, якщо раніше стосункам Людмили Поривай із зятем можна було позаздрити, то зараз усе суттєво ускладнилося і не виключено, що вони більше ніколи не помиряться.

Читайте також:

"Приготуйте потрібні кошти": у Зеленського вже попередили кримчан про звільнення півострова

Росіяни вдарили ракетами по Житомирському району. З'явилися подробиці

Зеленський розповів, коли українців без військового досвіду випускатимуть із України