Поки російські військові вбивають в Україні дітей, старих та жінок, Філіп Кіркоров називає їх "доблесними воїнами, подвиг яких безцінний". Крім того, на своїх останніх концертах прямо зі сцени він ностальгує про колишній Радянський Союз і робить заяви, які відповідають прокремлівським наративам про російську мову та "потужну державу". Ось тільки цей "російський з голови до ніг патріот" чомусь воліє відпочивати не в Росії.

До червня 2022 року російський співак Філіп Кіркоров завзято мовчав про війну в Україні. А потім він поїхав із концертом в окупований Крим і назвав бійців російської армії "героями", чим налаштував проти себе не лише українців, а й багатьох європейців.

Так, наприклад, стало відомо, що в Монако Кіркорова просто обклали матюками.

Відомо, що Філіп Кіркоров прогулювався вулицею мирного європейського міста, куди його одноплемінники ще не прийшли нікого "звільняти". Все було для Кіркорова чудово, доки він не зустрівся з українськими патріотами. Громадяни, які впізнали співака, запитали, чи нормально він почувається, коли в Україні гинуть діти?

Один із перехожих, побачивши скандального співака, взагалі почав знімати того на телефон. Він запитав Кіркорова, який підтримує війну проти України: "Чий Крим?" Але артист ніяк не відреагував та продовжив іти.

Перехожий порадив Кіркорову вирушати в його "Засранськ" (Росію, - ред) і відпочивати там, а не на заході Європи.

"Поки в Україні дітей гублять, ти в Монако відпочиваєш?", - запитала співака небайдужа людина.

Потім ситуація втрутилася жінка, назвавши Філіпа Кіркорова щуром. Вона запропонувала показати йому хлопчика з України, який постраждав через війну, але й на це Кіркоров не відреагував.

"Соромно в очі подивитися, ґндон?", - Запитала співака жінка.

Зазначимо, що одяг Кіркорова, як і завжди, відрізнявся від усіх інших туристів у Монако. На чоловікові була шовкова піжама-спортивний костюм від Луї Віттон, а на ногах – різнокольорові шкарпетки.

Читайте також:

Будьте готові: названі міста, де буде найважчий опалювальний сезон

У росіянина зник із картки мільйон рублів. Він отримав смс: "Дякую за допомогу ЗСУ"

ЗСУ збили найновіший російський винищувач, який коштує 50 мільйонів доларів. Фото