Президент Росії Володимир Путін зранку 21 вересня повідомив про проведення часткової мобілізації у країні на тлі поразки від ЗСУ. Гучна заява викликала паніку серед звичайних росіян та розсмішила українців. Зірки шоу-бізнесу також не залишилися осторонь довгоочікуваного звернення Путіна.

Так, наприклад, відомий український ведучий Володимир Остапчук нагадав своєму тезці Володимиру Путіну про кількох затятих фанатів війни в Україні - Тіматі, Баскові, Газманову, свого друга Кіркорова та одесита Джигана.

Українець зазначив, що ті, хто останні півроку так старанно "топили" за свого президента, нарешті отримали можливість підтримати війну не в соцмережах, а на полі бою.

Таким чином, шоумен пропонує вручити повістки другу Путіна реперу Тіматі, Миколі Баскову, Філіппу Кіркорову, який називав окупантів героями та співав для них у Криму, співаку Олегу Газманову та реперу з Одеси Джигану. І це, за словами Остапчука, лише короткий список відданих російському диктаторові співаків.

Володимир Остапчук у своєму Instagram опублікував фото російських знаменитостей у військовій формі, які так чи інакше публічно виступали на підтримку війни в Україні.

"До уваги російських військкоматів. Була б крута інтеграція з Авіасейлсом, але їх уже не випустять. А тепер не словом, а ділом. Дірявий батальйон", - написав Володимир Остапчук у пості.

До речі, українці підтримали Остапчука та запропонували розширити список військкоматів за рахунок чоловіка співачки-зрадниці Регіни Тодоренка Влада Топалова, співака Григорія Лепса та соліста гурту "Любе" Миколу Расторгуєва.

Читайте також:

Зірка "Дизель шоу" вирішила розповісти, чому не йде служити у ЗСУ. Все по чесному

Алла Пугачова почала мститися за Галкіна: тепер Росія здригнеться

Авторитетний російський репер випустив кліп про відставку Путіна. Уся країна почула. Відео