Популярна українська співачка Камалія стала однією з перших знаменитостей, яка публічно зізналася про свої зустрічі та виступи перед президентом РФ Володимиром Путіним багато років тому. Як з'ясувалося, вона познайомилася з ним у Києві, а потім упродовж кількох років отримувала від нього запрошення на концерти у Кремлі.

Докладніше про це інформує Обозреватель.

Камалія розповіла, що особисто для неї Путін здавався добрим і не турбував її поведінкою. Вона не була однією з тих знаменитостей, які публічно критикували російського лідера, а просто робила свою справу – співала та радувала своїх шанувальників.

"Я багато разів виступала перед Путіним. У житті багато сюрпризів! Зараз все це неможливо уявити... Я зустріла Путіна в Києві, а потім він почав кликати мене до Кремля співати з 2005 року. Він часто дзвонив мені, а потім раптом перестав дзвонити "Я не знаю, чому. Після цього я побачила зміни в президенті, він став іншим", - поділилася виконавиця.

Проте артистка зазначила, що вже тоді, понад 20 років тому, вона відчувала певну напругу у спілкуванні з ним і була впевнена в тому, що він не приховував своїх планів щодо відродження Радянського Союзу, що стало її одним із ключових моментів думки про нього.

"Всі артисти сиділи разом і їли після виступів або під час самітів СНД. Путін виглядав добрим. У той час, якби хтось сказав мені, що він нападе на Україну, я не повірила б... Він щоразу казав, що Україна та Росія мають бути разом, але він хоче новий СРСР", – розповіла Камалія.

Читайте також: