Стало відомо, що на 57-му році життя помер британський актор Пол Грант, якого всі знають за ролями в "Гаррі Поттері" та "Зоряних війнах".

Про це повідомляє таблоїд The ​​Sun.

Сім'я не почала розкривати причину смерті актора. У актора залишилися рідні дочки Софі та Ніколь, син Роббі та кохана Марія Дваєр, з якою вони спільно виховували її дітей.

"Я спустошена. Мій батько був легендою у багатьох відношеннях. Він завжди викликав усмішку і сміх на обличчі у всіх. Він був готовий на все заради будь-кого і був великим фанатом "Арсеналу". Він був актором, батьком і дідусем", - сказала вона . дочка у коментарі Sky News.

Актора було знайдено поліцією непритомною біля вокзалу Кінгс-Крос у Лондоні 16 березня. З місця НП Гранта оперативно доправили до лікарні, де лікарі констатували смерть мозку.

Проте до 19 березня Грант було підключено до системи життєзабезпечення. Потім її вимкнули.

Іронічно, але за три тижні до загибелі Пол давав інтерв'ю на тому ж вокзалі, де його виявили. У процесі розмови Грант вживав алкоголь і не приховував, що надто захопився спиртними напоями.

До того ж зірка скаржився на своє життя і скаржився, що витратив свої гонорари на дрібниці.

Пол Грант розпочав свою кінокар'єру ще в юності, у 80-х роках. У 1983 році він з'явився в ролі еваку у фільмі "Зоряні війни. Епізод VI: Повернення Джеда".

Крім "Зоряних воєн" та "Гаррі Поттера" зіграв у фільмі режисера Джона Х'юстона "Померлі", що вийшов у 1987 р., і в "Лабіринті" Джима Хенсона, в якому головну роль виконав актор і композитор Девід Боуї.

Грант жив із вродженою спондилоепіфізарною дисплазією — рідкісним генетичним типом карликовості, що викликав у нього проблеми зі здоров'ям. Ця особливість виділяла його у світі кінематографа, через що його було запрошено на роль евока в "Зоряних війнах" – низької вигаданої істоти з супутника Ендора.

Зростання актора становило 132 сантиметри.

Читайте також:

Путіна налякали: Росія терміново піднімала авіацію через двох бомбардувальників США біля її кордонів.

Путін образився: у Росії масово скасовують концерти Повалій, яка так любить Кремль

Будуть удари по Москві: російський політик уже попередив про можливості України