Не кожна дівчина її віку в Україні може похвалитися таким насиченим життям. Ще б пак, киянка Катерина Лозовицька вже з 15 років жила сама і працювала фотомоделлю в Україні та за кордоном - у Німеччині, Італії, Великій Британії та Франції. Саме завдяки плідній праці до 26 років Катя Лозовицька назбирала собі на власну квартиру, автомобіль та навчання за кордоном. Настав час, мабуть, і власним особистим життям зайнятися.

Так, до шоу "Холостяк-12" з Алексом Топольським, де Катерина стала переможницею, дівчина вже двічі мала серйозні стосунки: одні тривали три роки, інші – чотири.

Ось тільки ні з колегою з модельного бізнесу, ні з іншим чоловіком кохання у Лозовицької не склалося. Адже, за словами дівчини, один хлопець не хотів самореалізовуватись, а інший – постійно влаштовував нездорові емоційні “гойдалки”.

І ось модель Катерина Лозовицька вперше показала свого нового хлопця. Так, на своїй сторінці в Instagram Лозовицька розповіла, що коханий влаштував їй романтичне побачення в Празі. Тим часом сама модель на той час була в Україні.

"Просто сказав, що в мене є 30 хвилин, щоб зібратися на побачення... побачення в іншій країні. Немає нічого прекраснішого за діючого чоловіка", - написала Катерина.

У своєму посту Катя також уперше показала коханого. Вона опублікувала знімок, де ніжно цілує бойфренд.

Катерина Лозовицька з бойфрендом / Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska

Нагадаємо, що Катерина Лозовицька стала переможницею шоу "Холостяк-12", де головним героєм був бізнесмен Алекс Топольський. Після проекту пара деякий час була разом, проте стосунки так і не змогла збудувати. На думку Алекса, у стосунках із Лозовицькою йому не вистачало енергії та пристрасті, а Катя зізналася, що Топольському не вистачило зрілості у їхньому союзі. В інтерв'ю YouTube-каналу "А я говорила" модель заявила, що пара взаємно прийняла рішення про розлучення.

Читайте також:

Цей серіал дивилися сім'ями: не стало легенди кіно

Дуже несподівано: продюсер "Голосу країни" розповів, хто насправді є його хлопцем та ким він працює

Не стало зіркового режисера та актора. Його культові серіали дивилися усі