Група "Ласковый май" спочатку 90-х була на піку популярності. Під керівництвом заповзятливого продюсера Андрія Разіна колектив з дитбудинківських хлопчаків завоював мільйони глядацьких сердець і навіть через роки фанати із задоволенням підспівують знаменитому хіту «білі троянди».

Не секрет, що у «ласковомаевцев» був не один склад двійників, паралельно виступали на різних концертних майданчиках. Шанувальники підміну помічали, але все одно відвідували концерти «ЛМ».

У 1992 році група розпалася, а головний соліст Юрій Шатунов переїхав до Німеччини і почав сольну кар'єру. А Андрій Разін через деякий час зібрав новий склад колективу і благополучно гастролює з ним по просторах РФ донині.

У 2008 році на великі екрани вийшов фільм "Ласковый май" режисера Володимира Виноградова. Роль Юри Шатунова в ньому дісталася російському акторові Сергію Романовичу.

У 2018 році Андрій Разін в одному з інтерв'ю заявив про те, що йде робота над другою частиною кіноісторії про групу "ЛМ" і Шатунова в ньому повинен буде зіграти Молдавський актор і музикант іон Іоніце.

Після того, як в мережі з'явилися кадри "двійника" екс-вокаліста "ЛМ", шанувальники відзначили його приголомшливу схожість з "оригіналом".

"Люди можуть дізнатися дуже багато нового, так як формат першого фільму, який розрахований на 147 хвилин, не дозволив розповісти про все моє життя" - повідомив Разін.

Раніше "Hyser" писав про те, що Андрій Разін порівняв себе з Аллою Пугачовою і розповів про те, як бореться з віком.

Також наш портал розповів про те, що Андрій Разін зірвався на Ксенію Собчак і викликав бурхливу реакцію соцмереж.

Нагадуємо, що Андрій Разін різко висловився на адресу Лайми Вайкуле через її невтішні коментарі про репертуар групи "Ласковый май".