Голлівудська суперзірка Анджеліна Джолі натякнула, що хоче назавжди покинути акторську кар'єру та залишити Лос-Анджелес. Вся справа в тому, що в актриси почалися проблеми не лише на психологічному рівні, а й на фізичному.

Так, в результаті стресу у неї виник параліч Белла (параліч лицьового нерва, - ред).
Як розповіла Джолі в інтерв'ю Wall Street Journal, протягом 10 років вона не почувала себе.

"Мій організм дуже сильно реагує на стрес. Рівень цукру у крові то збільшується, то падає. За шість місяців до розлучення у мене раптово виник параліч Белла", - сказала актриса.

Також Джолі зізналася, що після розлучення з чоловіком хотіла б разом із дітьми виїхати до Камбоджи, проте вона не може цього зробити через судові розгляди.

Крім того, актриса каже, що через судові процеси вона втратила можливість подорожувати і загалом жити вільно. Серед її близького кола спілкування – діти та біженці.

"Я зрозуміла, що мої найближчі друзі - біженці. Напевно, четверо із шести осіб, з якими я близько спілкуюся - це жінки, які пережили війну та конфлікт", - поділилася зірка.

Варто зазначити, що Анджеліна Джолі вийшла заміж за Бреда Пітта у 2014 році. До цього вони вже багато років були разом. Вони були найкрасивішою парою Голлівуду. Однак у 2016 році Бред та Анджеліна подали на розлучення, і лише за три роки їх офіційно розвели. Наразі вони судяться за право опіки над дітьми.

Читайте також:

Його знала вся країна: не стало відомого українського актора, зірки фільмів "Мажор" та "Повернення Мухтара"

Він запам'ятався багатьом: не стало відомого учасника шоу "Голос країни"

Сповідь, що викликає сльози: дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса розповіла про своє горе