З'явилися повідомлення про те, що відомий китайський актор і каскадер Джекі Чан був терміново госпіталізований до лікарні Лінь Шань у Шанхаї у критичному стані.

Про це повідомляє «glavred»

Портал Meta MMA повідомив про це, заявивши, що акторові надають медичну допомогу. Цікаво, що інформацію про госпіталізацію Чана, як повідомляється, активно видаляють із китайських соцмереж.

Незважаючи на широке висвітлення у ЗМІ, офіційного підтвердження стану здоров'я Джекі Чана наразі немає. Сім'я та друзі актора зберігають мовчання з цього приводу.

Джерела вказують, що Джекі Чан, можливо, зазнав важкої черепно-мозкової травми під час зйомок, можливо, фільму «Проект Пі» на Балканах. Актор має досвід самостійного виконання трюків у фільмах, уникаючи використання дублерів.

За минулі роки ця практика призвела до того, що Чан зазнав серйозних травм. Показово, що надходили повідомлення про проблеми з мобільністю, які потенційно могли вимагати складної операції.

Читайте також:

Чи потрібно знову готувати каністри: у Раді розповіли, щоб буде із цінами на автозаправках

Платитимемо по-новому: у Нафтогазі оголосили про нововведення з 1 січня - кого це торкнеться

Від такого точно не буде похмілля: рецепт новорічної закуски у вигляді помідорів, фаршированим гострим сиром та часником

Не витрачайте гроші на підробку: як вибрати якісне шампанське