Українська актриса Катерина Тишкевич госпіталізована із сепсисом, її стан після семи днів у реанімації критичний. Про це повідомив її чоловік, актор Валентин Томусяк, у соціальних мережах, заявивши, що причина сепсису залишається невідомою.

Про це пише «apostrophe»

"Моя дружина, Катя Тишкевич, вже сьома доба перебуває у реанімації, де лікарі відчайдушно борються за її життя... Що стало причиною сепсису досі не відомо, але вже й неважливо, бо найголовніше зараз впоратися з його наслідками. .. Найважче зараз легким, печінці та серцю…", - йдеться у пості Валентина Томусяка.

Сім'я вже витратила на лікування близько 350 тисяч гривень та шукає подальшої фінансової підтримки. Раніше Тишкевич стикався з проблемами зі здоров'ям, у тому числі із соматоформними головними болями, які пояснювалися функціональним розладом мозку.

Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич

Незважаючи на її медичну подорож, що її триває, її нинішня криза зі здоров'ям потребує термінової уваги. Валентин Томусяк попросив пожертвування на допомогу у одужанні Катерини.

"Я жива, але все ще не дуже здорова. Повернулась до медикаментозної терапії та психотерапії. Шукаємо схему працюючих препаратів. Поки що, крім побічних дій, успіху не маємо. Віримо у краще", - коментувала стан свого здоров'я Катерина кілька місяців тому.

Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич

Читайте також:

Це буде хітом вашого новорічного столу: рецепт ніжок качки, запечених із апельсинами у духовці

Що треба зробити, щоб їжа не прилипала до сковорідки: про цю хитрість знають не всі

У мережі показали, як виглядає батьківщина Шойгу: злидні, безробіття та вкрадена залізниця. Відео