5 грудня в усьому світі відзначили День волонтера, який було засновано ще 1985 року з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН. І справді, зараз роль волонтерів в Україні дуже важко переоцінити, адже з 2014 року мільйони українців об'єдналися заради спільної національної перемоги. Зі святом усіх причетних привітав і український гурт "Антитела", учасники якого займаються волонтерством з 2014 року. Щоправда, зробили це музиканти дуже оригінальним способом.

Так, на знімках, опублікованих у Instagram, видно перевернене авто, біля якого стоїть Тарас Тополя. На його обличчі тече кров із голови. Ймовірно, артист зазнав травми під час аварії.

"Під час волонтерських поїздок траплялося різне – обстріли, аварії у тому числі. Не все розповідалося чи показувалося. Усі живі, здорові”, - пояснили учасники колективу.

Цим повідомленням та серією фотографій група "Антитела", мабуть, вирішила проілюструвати роботу всіх волонтерів, які щодня опиняються в небезпеці та ставлять під ризик своє життя.

На щастя, з музикантами все гаразд. Подробиць аварії вони не розкрили.

Зазначимо, що сьогодні музиканти гурту "Антитіла" продовжують забезпечувати військовий фронт життєво важливими речами, а також займаються благодійним фондом.

"Волонтерство з 2014 року є невід'ємною частиною як життя групи Антитіла, так і нашої творчості. Сьогодні наша справа триває у діяльності нашого благодійного фонду та забезпеченні військового фронту життєво необхідними речами. Всі наші ресурси в тилу та передовий спрямовані лише на одне – ворог має бути знищений. Явище волонтерства – це унікальна сторінка історії незалежної України та приклад для всього світу. Десятки тисяч людей по всій країні, які невпинно, щомиті працюють на благо нашої держави і на благо війська. З 2014 року українське волонтерство пішло на війну, і саме там, на фронті, люди роблять титанічну справу для того, щоб Україна існувала. А ми, в тилу, повинні стояти все пліч-о-пліч за нашу країну, продовжуючи невпинну роботу. І так має бути до Перемоги, - говориться в повідомленні групи.

До речі, на початку повномасштабного російського вторгнення музиканти вступили до лав ЗСУ.

Читайте також:

Його знала вся країна: не стало відомого українського актора, зірки фільмів "Мажор" та "Повернення Мухтара"

Він запам'ятався багатьом: не стало відомого учасника шоу "Голос країни"

Сповідь, що викликає сльози: дружина невиліковно хворого Брюса Вілліса розповіла про своє горе