Міла Куніс і Ештон Катчер дали нове інтерв'ю. Зіркове подружжя здивувало шанувальників своїм ставленням до гігієни.

Днями Міла Куніс і Ештон Катчер стали героями подкасту Armchair Expert. В інтерв'ю зіркове подружжя зізналося, що не купають своїх дітей щодня і не приймають душ щодня. Ця заява артистів привела в шок не тільки ведучого подкасту, але і шанувальників зірок.

Як з'ясувалося, акторське подружжя не вважає правильним змивати з тіла "природне масло" за допомогою мила. Міла зізналася, що не купала своїх дітей щодня. А зараз купає 6-річну дочку Уайетт і 4-річного сина Димитрія тільки тоді, коли на них стає помітний бруд.

"Ось у чому справа: якщо ви бачите на них бруд, очистіть їх. В іншому випадку в цьому немає ніякого сенсу", - зазначив Ештон.

Міла розповіла, що щоденний душ не був її звичкою з дитинства. Майбутня актриса народилася в 1983-му році в Чернівцях. У квартирі, де жила сім'я Куніс, часто не було гарячої води, тому дівчинка могла не митися по кілька днів поспіль. Зараз зоряне сімейство не відчуває проблем з гарячою водою, проте Міла все одно не приймає душ щодня, і привчила до цього не тільки своїх дітей, а й чоловіка.

"Я кожен день мою пахви і промежину, і більше нічого", - сказав Катчер.

А ось вмиваються зірки частіше. Міла зізналася, що миє своє обличчя двічі на день, а Ештон розповів, що любить поливати обличчя водою після тренування.

Як повідомлялося раніше, зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал похвалилася стрункими ніжками.

Hyser також писав, що доктор Комаровський назвав 7 місць, де точно живуть мікроби. Це важливо знати.