Анастасія Волочкова влаштувала фотосесію в мініатюрному купальнику

Знаменита російська балерина Анастасія Волочкова вміє підігріти інтерес шанувальників до своєї персони. Зірка регулярно ділиться пікантними знімками в найвідвертіших нарядах. Цей раз не став винятком танцівниця вирішила похвалитися своїми "принадами" в крихітному купальнику. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Анастасія Волочкова ніколи не проти зайвий раз хизуватися свої тілом перед шанувальниками. На цей раз вона вирішила похвалитися своїми формами в мініатюрному купальнику червоного кольору. Позує знаменитість на тлі великого куща агави. Цікаво, що під знімком Волочкова написала, що це алое, але її тут же виправили в коментарях шанувальники. Також судячи з підпису до фото балерина вирушила на відпочинок, але де саме проводить відпустку не вказала.

"Алое.. Дуже корисна рослина, якщо ви обгоріли, як я 🙈 🌴 зате повернуся з красивою засмагою😉 🌴", - написала під знімком зірка балету.

Шанувальники миттєво почали коментувати нове барвисте фото балерини.

"Настя, хочу вас розчарувати, це - не алое, це - агава....від опіків ця рослина не допоможе...", "Яке алое😂 😂 😂 😂", "краще фото Без підпису виставляти ... може за розумну або оригінальну зійдете ... а так, нерозумно і сміються над вами...", "Анастасія! Говоріть, міркуєте - нормально. Але ось ваші дії, особливо фото... не за статусом публічної людини. Подорослішайте нарешті", "красива балерина ❤️👏", - написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Анастасія Волочкова змінила зачіску, намагаючись врятувати свій рідкісний "пушок".

Також наш портал інформував, що Анна Семенович в купальнику показала фігуру зблизька.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова розлютила мережу новим шпагатом.