Знаменита українська артистка Аліна Гросу зворушила соцмережі милим кадром. Вона позувала в компанії молодшого брата і викликала розчуленням фанатів.

За сторінкою вокалістки в соціальній мережі Instagram стежать близько півмільйона шанувальників. Вокалістка із завидною регулярністю ділиться з ними подробицями свого зоряного життя і хвалиться творчими успіхами. Нерідко в її акаунті миготять кадри з сімейного архіву.

Так, одну з нових публікацій Аліна Гросу доповнила спільним кадром з Михайлом - своїм маленьким братом.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на компліменти і відзначили схожість спадкоємців сімейства Гросу: "Такі класні і дуже схожі!❤ ️❤😍 ", "Виглядайте добре разом🌹 🌺 💖", "Нещодавно був таким малюком!! 😍😍".

До слова, Аліна Гросу часто проводить час з братом і виставляє знімки на огляд користувачів соцмереж:

Варто відзначити, що фанати Аліни Гросу вже давно і з нетерпінням чекають новин про те, що сама вона теж зважилася стати мамою. Шанувальники таланту знаменитості вважають, що їй давно пора задуматися про народження дитини, тим більше, що у неї є люблячий і кохана людина.

Як відомо, вона полягає в роматичних відносинах з актором Романом Полянським. Їх любовна історія почалася після розлучення вокалістки з бізнесменом Олександром Комковим через його численних зрад.

Раніше "Hyser" писав про те, що Аліна Гросу підігріла чутки про своє особисте життя і показала особисте фото.

Також наш портал розповів про те, що Аліна Гросу захопила шанувальників розкішним вінчальним платтям.

Нагадуємо, що Ірина Білик була помічена на відпочинку в компанії невідомих супутників, які ховали обличчя від камер.