Російська актриса Христина Асмус оприлюднила в своєму Instagram нове відео, яке змусило посміхнутися більшу половину її фоловерів.

Підпис під відео говорить: "Справжня причина розлучення😳 😱".

На ролику Христина сидить і дивиться в камеру поки жінка за її спиною розплітає їй волосся. В один момент вона знімає актрисі перуку і Асмус починається сміятися і швидко відключає камеру свого телефону.

Друзі і шанувальники Христини Асмус посміялися від душі над її тонким почуттям гумору. Один з фоловерів припустив, що два коміка в одній родині не ужилися.

Раніше телеведуча Христина Асмус опублікувала в своєму Instagram знімок, на якому постала з режисером Сергієм Землянським. Еод знімком вона розповіла про достоїнства і працьовитість режисера, а також зазначила, що працює він більше, ніж "Путін і Бузова разом узяті".

Асмус поділилася з передплатниками інформацією про те, що Землянський ставить спектакль під назвою "7" в театральній школі Костянтина Райкіна і у них відсутня можливість придбати костюми і декорації. У зв'язку з цим вона звернулася до своїх передплатників і фанатів режисера з проханням про допомогу.

Раніше Hyser писав про те, що Асмус роздяглася на підлозі і розповіла, що отримає "хтось новенький".

Також Hyser повідомляв, що Христина Асмус розповіла про інфекцію, яку підчепила від Гаріка Харламова.

Нагадаємо, що Гарік Харламов налякав шанувальників змарнілим зовнішнім виглядом.