Солістка групи GO_A Катерина Павленко в інтерв'ю Каті Осадчій розповіла наскільки збільшилися гонорари після участі в конкурсі Євробачення, який відбувся в поточному році.

Відомо, що наша країна стала п'ятою після виступу GO_A 22 травня в Роттердамі, пише "НВ".

Наразі український гурт гастролює з концертами по Європі.

"Дуже приємно, тому що коли ми приїхали на наш перший виступ до Вільнюса, усвідомили, що черга на наш сольний концерт не закінчується. Ми були дуже приємно здивовані. Це надихає, адже незважаючи на те, що ми співаємо українською мовою, нам почали підспівувати з першої пісні, незважаючи на те, що починали ми не з хіта. Гонорари збільшилися, умови роботи покращилися. Чесно кажучи, я ще не зрозуміла, що я можу собі дозволити, адже через концерти у мене зовсім немає часу витрачати гроші. У мене якось немає схильності купувати якісь дорогі речі, але вчора я пішла і купила собі парфуми Chanel", - каже артистка.

На питання, на скільки ж виріс гонорар, солістка групи відповіла, що приблизно на 300%. Катерина назвала свою групу "ноунеймом" до пісенного конкурсу.

Під час бесіди з Катею Осадчою співачка не стала розповідати про особисте життя. На питання, чи вільне її серце, вона відповіла, що це залишиться в таємниці.

Нагадаємо, раніше за лаштунками шоу " Хто зверху?" Катерина Павленко вперше розповіла про труднощі і форс-мажори, які відбувалися з колективом на Євробаченні.

Під час генеральної репетиції групи плот, на якому стояли музиканти, почав роз'їжджатися. Солістка go_a зазначила, що в той момент ніхто не міг вийти на сцену і врятувати колектив, тому їм довелося "викручуватися" самостійно.

Тоді гітарист став обома ногами на дві частини плоту в той час, як танцівники не знаючи продовжували танцювати. Катерина ж стояла на самому краю і нічого не знала про те, що відбувається. Їй вже розповіли про інцидент, коли репетиція Закінчилася.

Раніше Hyser писав про те, що Молода дружина Віктора Павлика розповіла, як важко бути матір'ю.

Також Hyser повідомляв, що хореограф Влад Яма розповів про особистий досвід суддівства конкурсу краси.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк зізналася, де знаходить найбільший заробіток і це не Телебачення.