Українська співачка, актриса, продюсер і дизайнер Надія Грановська-Мейхер опублікувала новий пост у своєму Instagram, на якому показала всю красу і міць італійських доломітів.

Екс-учасниця "ВІА Гри" опублікувала кілька знімків, на першому з яких зображена крупним планом. На фото видно, що у співачки соврешенно немає макіяжу і при цьому в свої 39 вона виглядає набагато молодше свого віку.

"Доломіти мене приваблюють давно. (Гортайте фото)😉невимовне видовище, яке звичайно, не передасть ні фото і відео...
Гори з стрімкими стінами скель, що підносять шпилі виліплені вітром і дощами. Уявіть тільки, що 250 мільйонів років тому ці гори представляли собою піднялися з моря відкладення черепашок, коралів і водоростей .
Хоча б одного разу варто побачити цей витвір мистецтва матінки природи.
Foto by: @nadyameiher 👆", - пише вона під добіркою прекрасних видів.

Як відомо, гірський масив розташований в Східних Альпах розташовується в північно-східній частині Італії на території декількох провінцій.

Нагадаємо, раніше Мейхер порадувала своїх фоловерів архівними знімками, на яких вона відображена в 15-річному віці. Співачка і телеведуча розповіла, що на фото зображена під час танцю під пісню відомої французької співачки Патриції Каас.

"Але погодьтеся, фотографії, вони часто викликають блискавичну візуалізацію того, що відбувається в той самий момент відображеного кадру, і багато, що йому передувало, як і слідувало за ним. Як і період життя, який був тоді...
Фото безумовно несе в собі багато життєвого і містичного. Фото здатні надихати, наштовхувати на дії, навіть змінювати наше життя.
У ВАС БУЛИ ТАКІ ІСТОРІЇ???" (Орфографія збережена-прим. ред.), - резюмувала вона.

Раніше Hyser писав про те, що Надія Мейхер та інші українські знаменитості розповіли, чого бояться найбільше.

Також Hyser повідомляв, що Надія Мейхер розбурхала соцмережі знімком з юності і показала, як виглядала в студентстві.

Нагадаємо, що Надія Мейхер вперше розповіла громадськості про сімейну таємницю, опублікувавши цікаві кадри.