Російська актриса, естрадна співачка, фігуристка, теле - і радіоведуча, а також колишня солістка групи "Блестящие" Анна Семенович вирушила на літні канікули в Грецію, де пробує різні національні страви, а також страви з морепродуктів.

Артистка опублікувала новий пост, в якому похвалила грецькі морські страви і написала, що не розуміє, чому хвалять італійську кухню, але при цьому забувають про рибні делікатеси Греції.

На знімку Анна відображена в шикарній лляній сукні синього кольору, а її обличчя відпочиває від щоденного гриму і макіяжу. Зірка світиться і при цьому виглядає щасливою і відпочилою.

"У Греції так смачно, я от думаю, чому всі так багато говорять про італійську кухню ? Морепродукти в Греції просто шикарні: восьминіг на грилі, креветки саганаки, а запечений сир фета з томатами 😋 Корчі, я навіть не знаю як тут утриматися! 😅
А ваша яка улюблена кухня і чим смачненьким балуєте себе у вихідні дні ?👇 🏼 " (Орфографія збережена - прим. ред.), - запитала вона у фоловерів.

Підписники захопилися красою артистки і написали свої переваги в їжі.

Буквально дві години тому співачка опублікувала сторіс, в якій повідомила, що повертається з відпочинку додому і готова працювати з новими силами, адже вона є автором собставенного марафону стрункості.

Сторіс, instagram.com/ann_semenovich

Раніше Hyser писав про те, що Анна Семенович поділилася з шанувальниками відвертим знімком-зірка показала, що у неї під халатом.

Також Hyser повідомляв, що у Анни Семенович спостерігаються проблеми в особистому житті-зневірена співачка бігала по вулиці у весільній сукні в пошуках судженого.

Нагадаємо, що Анну Семенович після набору ваги плутають з Вєркою Сердючкою.