Популярна українська виконавиця Оля Полякова показала шанувальникам, як провела відпочинок у Франції.

Як відомо, артистка побувала на Лазурному березі і жила на розкішній віллі своєї подруги і знаменитого кулінарного блогера Вероніки Білоцерківської. Разом із зірковою матір'ю відпочинком насолоджувалася її старша дочка Маша.

Так, в акаунті виконавиці з'явився відеозапис, на якому вони з подругою займалися приготуванням їжі, в тому числі, випікали хліб.

У коментарях до посту фоловери оцінили кулінарні старання двох знаменитих блондинок компліментами. Але закликали їх використовувати якомога менше нецензурних виразів під час прямих ефірів. Не залишилося непоміченим і та обставина, що Оля Полякова позувала без косметики:

До слова, на сторінці Ніки Білоцерківської також з'явилися спільні кадри з українською артисткою:

Як відомо, Оля Полякова нещодавно виступила на захист своєї дочки, яка пробує сили на естраді. Дівчина виступила в якості солістки групи "Шви" на заході, організованому для Асоціації блогерів України. Але далеко не всі позитивно висловилися про перші кроки юної вокалістки. Злостивецька критика щиро обурила її популярну маму і в підсумку вона звернулася до хейтерам: "Коротше, набридло вас лікувати, деяким допоможе тільки лоботомія...".

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова розповіла, чому ходить до психотерапевта.

Також наш портал розповів про те, що Оля Полякова пояснила, чому її дочка співає матом.

Нагадуємо, що дочка Олі Полякової виступила на великій сцені і нарвалася на критику хейтерів через свій репертуар.