Знаменита українська артистка Олена Кравець здивувала шанувальників зовнішнім перетворенням. Публіка звикла бачити її елегантною і стриманою, але, як з'ясувалося, вона вміє виглядати брутально.

Так, на сторінці знаменитості в соцмережі з'явилося ефектне фото, на якому позувала з оригінальною Instagram-маскою, що імітує татуювання на тілі.

Більш того, обличчя знаменитості прикрасив анімаційний Пірсинг. У підписі до знімка вона написала: "Зважилася, нарешті🤦 ♀️... прости, мам...))) підморгнула😉)".

Фолловери оцінили експеримент знаменитості численними компліментами, але багато хто з них все ж прийшли до висновку, що їй не варто відвідувати тату-салон:

До слова, наприкінці квітня фанатам зірки вже довелося звикати до Олени Кравець в оновленому іміджі. Знаменитість зробила коротку стрижку і, на думку фоловерів, стала виглядати молодше і привабливіше. Тоді своє рішення вона пояснила так: "Психанула, як то кажуть!). Дуже вже захотілося змін!".

Варто відзначити, що у старшої дочки Олени Кравець - Марії, є справжні татуювання. Зображення у вигляді пера прикрашає одну руку зоряної спадкоємиці, а на іншій руці-намальований графічний символ у вигляді сонця:

Раніше "Hyser" писав про те, що Олена Кравець розкрила цікаві секрети дружини Володимира Зеленського.

Також наш портал розповів про те, що дочка Олени Кравець засвітила секретне тату і викликала бурхливу реакцію фоловерів.

Нагадуємо, що Ольга Сумська кардинально змінила імідж і показала шанувальникам свої таємниці.