Днями знаменита українська виконавиця Надя Дорофєєва опублікувала пост, в якому розповіла про жахливий напад на її близького друга.

Артистка пояснила, що учасник її творчої команди і танцівник Євген Гончаренко став жертвою агресії з боку невідомого чоловіка.

Через деякий час нападник був обчислений і на даний момент. Ним виявився діючий військовослужбовець Управління державної охорони України, який після інциденту відсторонив був відсторонений від виконання службових обов'язків.

За інформацією прес-служби поліції Києва, йому готують офіційне оголошення про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Тим часом, подруга 22-річного постраждалого танцівника Надя Дорофєєва тримає всіх небайдужих в курсі подій. "Женя все ще знаходиться в медикаментозній комі...вся команда, друзі, близькі і всі небайдужі люди тримаємо кулаки і віримо в краще!!"- написала вокалістка в соцмережі.

Вона зізналася, що сподівається на краще, а також закликала шанувальників посилати йому "найдобріші думки".

У коментарях до посту фоловери знаменитості почали бажати молодій людині якнайшвидшого одужання і сил для реабілітації:

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва прийшла до Каті Осадчої в напівпрозорому вбранні і викликала бурхливу реакцію соцмереж.

Також наш портал розповів про те, що Наталя Могилевська показала себе в нижній білизні і без макіяжу, і нарвалася на критику в мережі.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк одягла ультракороткий наряд і підкорила фанатів ідеальною фігурою.