Знаменитій українській виконавиці Тіні Кароль завжди вдається бути стильною і неймовірно жіночно. Буквально кожну свою появу на публіці артистка перетворює на демонстрацію ефектного вбрання та ідеальних форм.

При цьому, на думку фанатів, співачка однаково добре виглядає як в елегантних вечірніх сукнях, так і в одязі спортивного стилю.

А нещодавно зірка заінтригувала шанувальників новим постом у соцмережі, заговоривши про кохання. Тіна Кароль поділилася атмосферним фото, на якому позувала в білосніжній нижній білизні, обернувшись в ковдру. У підписі до знімка вона написала:"...і світ - свідок цієї любові... ".

У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти на адресу знаменитої блондинки, а також припустили, що не засмагала Нова прем'єра її пісні: "Рядок з нової пісні?¿¿", "Нам варто чекати пісню з рядком»і світ – свідок цієї любові"?😻 ", "Звичайно, світ-це свідок, ми теж були свідками і дуже сподіваємося, що це те, про що так всі мріють....🙏🏻✨."

Не обійшлося і без згадок про музичного виконавця дані Балана, з яким Тіні Кароль неодноразово приписували роман: "Щось на Балановському...)) Тін, буде розрив?".

Втім, ні вокалістка, ні її колега по тренерсько-суддівському цеху Дан Балан свої стосунки не коментували, а тому фанати стомилися будувати здогади і по крихтах збирати інформацію на цю тему. Потім пристрасті вщухли і шанувальники припустили, що романтична історія Тіни Кароль і її шанувальника зійшла нанівець.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ла Нікітюк похвалилася засмагою в крихітному купальнику і викликала фурор в соцмережах.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських показала фанатам вбрання з глибоким декольте і викликала бурхливі обговорення в мережі.

Нагадуємо, що Тіна Кароль похвалилася прозорим вбранням на сцені і підкорила публіку спокусливими формами.