Максим Галкін показав свій новий образ шанувальникам.

Російський комік і чоловік Алли Борисівни не боїться експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом. На цей раз він вирішив всіх здивувати шикарними вусами на підлогу обличчя. Відмітимо, раніше такими вусами міг похвалитися тільки композитор Ігор Ніколаєв, колишній чоловік Наташі Корольової. Але по всій видимості Максим Галкін захотів відняти у нього його фішку.

У соціальній мережі комік опублікував не один знімок, на якому він позує вже з вусами.

На новому фото Галкін позує з оголеним торсом навпроти дзеркала.

"Входжу в роль самозакоханого спокусника для кіно 🤪 на один кадр вже вийшло, чи ні? Як блогери себе в дзеркалі фотографують?", - з гумором підписав публікацію Максим Галкін.

Також він поскаржився, що ніяк не навчиться фотографувати себе як блогер.

У коментарях користувачі мережі відзначили, що навіть такий незвичайний образ неймовірно йде коміку. З ним він виглядає дуже привабливо.

"Так ось хто Вронського грає в новому серіалі Netflix" Анна К."!!!😱 , Макс, добре, але недостатньо самозакоханий все ж 🤣 🤣 🤣 відчувається елемент сумніву в погляді вспом згадай Євдокимівське « зовсім нахабство втратив»!😀😀😀☝️☝️☝️, Чому знову вийшов Миколаїв...🙄🤔, Ой, я просто щаслива бачити Вас, Макс, скрізь - на екрані ТБ, у Ваших відео ... І я запевняю всіх-найдобріший, наймиліший з чоловіків !❤️ Як я розумію Аллу !😍, Ну нічого так!!!Для самозакоханого це в самий раз!🤣 🤣Все в образі очі тільки на себе!!!😜🤪, Найчарівніший і привабливий, грайте себе)))", - написали захоплені коментарі користувачі Мережі.

Раніше Hyser писав про те, що Ігор Ніколаєв показав раритетну фотографію, де йому тільки два роки.

Також писали, що Максим Галкін висловив про дружину Юдашкіна, ніхто не очікував.

Нагадаємо, що Максим Галкін показав незвичайне відео.