Харківський автолюбитель зробив цікавий гібрид з трьох автомобілів

Серед різних тюнингов автомобілів одними з найцікавіших екземплярами являють гібриди декількох автомобілів, які поєднуються з різним ступенем гармонійності. Житель Харківщини провернув подібний проект, створивши з деталей трьох машин один всюдихід, якому дав ім'я "маленька звірюга". Про це повідомляє iнформаційний портал "Апостроф".

Повідомляється, що Олександр Вітченко, житель селища Велика Рогань, розташованого в Харківській області, кілька його друзів, і семирічний син протягом двох місяців збирали унікальний позашляховик. Необхідність в подібному автомобілі була, оскільки доріг як таких в селищі немає.

У конструкції " звірюги "використовувався Силовий агрегат з автомобіля BMW, рама з позашляховика і кузов від ВАЗ-2109" Самара", вона ж" дев'ятка", який умільцю подарував сусід. Частину запчастин для створення автомобіля довелося докупити, однак на це пішло всього чотири тисячі гривень.

Маленька звірюга. Фото: Апостроф

Автор проекту розповів, що в якості кузова вважав за краще саме "дев'ятковий", а не наявний кузов від УАЗ, оскільки в останньому немає склопідйомників, тільки кватирки, і пересуваючись по серйозному бездоріжжю, закрити вікно не виходило.

Кататися на такому чудовому автомобілі власник з друзями збираються восени. До тих пір до автомобіля докуплять ще бампер і зроблять фарбування кузова. Апетит у автомобіля, до речі, неслабкий: на один виїзд в 80-100 кілометрів бездоріжжя потрібно близько 15 літрів пального.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі показали унікальний УАЗ-лімузин, який розвозив школярів в Ісландії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що користувачів мережі повеселили незвичайні "Жигулі" з дерев'яним кузовом.

Також "Hyser" писав, що у Франції виставили на продаж "Запорожець" в ідеальному стані.