Шоумен Микита Добринін показав своїм шанувальникам зворушливе відео зі своїм сином.

Шоумен Микита Добринін не так давно став батьком. Для нього це був дуже хвилюючий момент. Малюка назвали Левом. На своїй сторінці в соціальній мережі Микита показав зворушливе відео з сином. Новоспечений батько показав всю силу своїх почуттів до малюка, чим розчулив шанувальників.

Новоспечений батько показав всю силу своїх почуттів до малюка, чим розчулив шанувальників. На чорно-білих кадрах видно, як Микита дуже зворушливо Цілує малюка в ніс кілька разів. Батько не став як-небудь підписувати настільки милі кадри, а просто залишив сердечко.

У коментарях користувачі Мережі захопилися ніжністю проявлених почуттів. Багато відзначили, що Микита буде чудовим батьком і Даші неймовірно з ним пощастило. Дійсно, Микита виглядає неймовірно щасливим.

"На це можна дивитися вічно 😍 😍 😍 , Мілота)))😍
Малюк шукає, щоб йому перекусити 😃, Як красиво виглядає чоловік з дитиною. Особливо, коли чоловік любить і маму і малюка, Сладусік такий, Бозееее, солодкий зайчик. ❤️ Таке маленьке щастя, він губками так солодко робить, маму напевно шукає 😘, Боже ну яка милота ♪ , На це відео можна дивитися вічність 😍 😍 😍 , наймиліше відео за сьогодні 😍, Як це мило...можна дивитися вічність ❤️", - написали захоплені коментарі користувачі Мережі.

Даша Квіткова перша написала свій коментар під цим відео. Адже їй, як матері, неймовірно приємно на це дивитися. Хоча багато хто не вірив, що вони зможуть стати щасливими і міцною парою. Але Даша і Микита змогли довести зворотне.

Раніше Hyser писав про те, що Могилевська ошелешила шанувальників своїм зовнішнім виглядом.

Також писали, що В'ячеслав Соломко розповів про свій маленький секрет.

Нагадаємо, що Дар'я Квіткова розкрила постільні проблеми зі своїм чоловіком.