Зірка української естради Оля Полякова показала в своєму Instagram наймиліших створінь природи - маму-кішку і її двох кошенят бенгальської породи.

Співачка знімала "сімейну ідилію" на камеру, а після опублікувала у своїх коротких сторіс.

На відеоролику кішка вмиває одного зі своїх кошенят в той час, як другий грає з її хвостом."Я тебе точно так же лижу!",- вимовляє Оля за кадром, продовжуючи захоплюватися іграми пухнастого малюка.

Після котів, співачка переключилася на будинок і показала електронні ролети і свої ноги під час купання. Співачка прийняла ванну і спекла чібатту.

Скріншот сторіс, instagram.com/polyakovamusic

Скріншот сторіс, instagram.com/polyakovamusic

Скріншот сторіс, instagram.com/polyakovamusic

Раніше у своєму Instagram співачка опублікувала своє фото, на якому позує в міні-купальнику в леопардовий принт і поміркувала на тему відкритості і прийняття себе.

""В 15 рано, в 50 пізно... А коли не рано і не пізно? Коли можна бути самим собою?"
Ейджизм і сексизм це якраз про страх. Страх бути засудженим, засудженим, страх заявити про себе, бути собою таким, яким ти є, залежати від чужої думки, від чужих оцінок.
Колись я перестала боятися бути смішною. Це принесло мені удачу. Зараз я вчуся бути відкритою. Любити себе, свій вік, своє тіло, свої думки і почуття. Любити людей такими, якими вони є, не вимагаючи від них відповідати моїм очікуванням. Вчуся бути, а не здаватися. І я не боюся, що це комусь не сподобається. Можливо, це і змушує мене працювати над собою, бути повною ідей, планів, енергії, пристрасті і любові.
Чого і Вам бажаю! ❤️❤️❤️ps! Пост не про Машу , пост про нас дорослих, які бояться всього на світі)", - підписала знімок Полякова.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова в стрінгах похвалилася розтяжкою, проте шанувальників здивувало щось інше.

Також Hyser повідомляв, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.

Нагадаємо, що Оля Полякова разом з подружкою похвалилися фігурами на пляжі.