Старша дочка популярної російської актриси Анастасії Заворотнюк Анна поділилася з шанувальниками подробицями про свій стан здоров'я.

Нещодавно дівчина перехворіла коронавірусом і зізналася, що захворюванням протікало в порівняно легкій формі. Крім того, разом з нею ковід переніс і її молодий чоловік, ім'я якого вона ретельно приховує від цікавої публіки.

Що стосується наслідків небезпечної недуги, то Анна зіткнулася з погіршенням пам'яті і повідомила про це фоловерам:

Втім, незважаючи на труднощі з організмом, як тільки Анна пройшла курс лікування і отримала негативний тест на ковід - вона поспішила повернутися до звичного життя.

Наприклад, вона зустрілася з подругою і її дочкою в кафе і з задоволенням провела з ними час:

Крім того, Анна продовжила покращувати інтер'єр своєї московської квартири і доповнювати його оригінальними деталями:

Варто відзначити, що про матір Анна Заворотнюк як і раніше нічого не розповідає і просити надокучливих фоловерів не дошкуляти її розпитуваннями. При цьому дівчина зізналася, що з того самого моменту, як стало відомо про хворобу її мами - вона впала в депресію. Для того, щоб остаточно не втратити інтерес до життя Заворотнюк-молодша навіть звернулася за допомогою до психолога.

"У мене в душі велика драма, мені з цим важко жити. Мій діагноз: депресія. пригнічений настрій, тривога і панічні атаки" - кілька тижнів тому написала вона у своєму мікроблозі.

Раніше "Hyser" писав про те, що у родині Заворотнюк сталася несподівана подія.

Також наш портал розповів про те, що чоловік Анастасії Заворотнюк вийшов у світ після тривалої творчої перерви.

Нагадуємо, що знайомий родини Анастасії Заворотнюк розповів, в якому стані перебуває артистка.