У мережі з'явилося свіже фото української тенісистки Ольги Янчук та її бойфренда Жерсона Родрігеса. Гарячий знімок не залишив фанатів пари байдужими.

Українська тенісистка Ольга Янчук опублікувала у своєму мікроблозі ефектне фото з відпочинку. Дівчина провела вихідні в клубі для відпочинку Osocor Residence в компанії свого бойфренда, футболістка київського "Динамо" Жерсона Родрігеса. Схоже, закохані весело провели час біля басейну.

"Найкраща частина мене. Люблю тебе, моє життя", - підписала фото з коханим спортсменка.

Для походу в елітний клуб Ольга вибрала відвертий купальник-бікіні чорного кольору. Маленькі шматочки тканини, з'єднані ланцюжками, ледь прикривали сексапільні форми Янчук.

Відзначимо, що мікроблог спортсменки буквально завалений її відвертими фотографіями. Ольга володіє прекрасними формами і не соромиться демонструвати їх широкій публіці.

Янчук нещодавно стала мамою. Її синові Жерсону-молодшому всього 8 місяців. Однак молода мама вже повернулася у форму після пологів.

Янчук і Родрігес разом вже більше двох років, проте свої стосунки вони не оформили офіційно навіть після народження спільного сина. Взимку Ольга оголосила про розставання з коханим, проте незабаром видалила цей пост. Схоже, закохані міцно посварилися, але потім все ж помирилися.

Як повідомлялося раніше, Кім Кардашьян поділилася архівним знімком в міні-купальнику. Ось, як теледива виглядала 20 років тому.

Hyser також писав, що Леся Нікітюк ошелешила шанувальників знімком в міні-бікіні. Цей купальник нічого не приховує.