Про особисте життя популярного російського коміка ГАріка Харламова у мережі ходить чимало чуток. Після розлучення з актрисою Христиною Асмус, на думку шанувальників, артист помітно змінився і став виглядати привабливіше.

Втім, фанати переконані, що причиною зовнішніх метаморфоз гумориста стало не стільки отримання чергового свідоцтва про розлучення (шлюб з Асмус був для нього другим). Його підозрюють у романі з колегою по серіалу «Гусар» Катериною Ковальчук. Офіційно свої стосунки вони не коментують, але фото на схожих локаціях в Instagram періодично видають те, що вони проводять час разом.

Більш того, одного разу Катерина розмістила кадр, на якому особливо уважні користувачі соцмереж розглянули улюблену ігрову приставку Гаріка Харламова.

А одну з нових публікацій в мікроблозі він присвятив своїм хейтерам і всім, кого не влаштовує його зовнішність / жарти / спосіб життя і т. д.

На фото Гарік Харламов позував в стильному чорно-білому вбранні, а для максимальної ефектності образу він зобразив пальцями на руці оригінальний жест. У підписі він зазначив: "Фотокартка з посилом...". До слова, в ролі його особистого фотографа виступив соліст групи "Непара" Олександр Шоуа.

У коментарях до посту гості сторінки виявилися не менш оригінальні, ніж знаменитий артист:

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус похвалилася відпочинком в Індонезії.

Також наш портал розповів про те, що шанувальники розкритикували образ Філіпа Кіркорова і порекомендували йому змінити "колір".

Нагадуємо, що Максим Галкін похвалився пустотливим фото Алли Пугачової і викликав бурхливу реакцію соцмереж.