Настя Каменських вирушила у відпустку. Природно, тепер мікроблог зірки справно поповнюється її новими знімками в купальниках.

Кілька днів тому Настя Каменських вирушила в довгоочікувану відпустку. Судячи з постів зірки в соцмережі, відпочиває вона на яхті, яка курсує біля берегів Хорватії. Свою відпустку Настя вирішила провести не удвох з чоловіком Потапом, а у великій компанії рідних і друзів. У подорож на яхті разом з Настею і Потапом вирушили син репера Андрій, мама Потапа, мама Каменських, подруга Насті і за сумісництвом екс-дружина Олексія Позитива Завгороднього Ганна Андрійчук-Завгородня та інші.

У своєму мікроблозі Настя справно ділиться новими знімками з відпочинку. На більшості фотографіях артистка відображена в купальниках. Так, на свіжому фото Настя позувала в яскравому бікіні. Червоний купальник з ліфом-«шторкою» і трусиками на зав'язках ледь прикривав жіночні форми виконавиці. Відзначимо, що Каменських знаходиться в прекрасній формі: вона може похвалитися плоским животиком і при цьому має жіночні вигини.

Ефектний кадр був зроблений на палубі яхти. Пляжний образ зірки доповнили розпущене волосся, яке розвивалося на вітрі, і ніжна прикраса на шиї.

"Я дуже гаряча дівчина", - підписала знімок Настя іспанською мовою.

Шанувальники масово обсипали свою улюбленицю компліментами.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських опублікувала фото в міні-купальнику. Фанати в захваті.

Hyser також писав, що Настя Каменських поділилася постільними знімками з чоловіком. Чим співачка займається в ліжку з Потапом?