Співачка Наташа Корольова опублікувала у своєму мікроблозі оригінальні кадри відпочинку в Туреччині. Зірка показала, як проводить час з коханим чоловіком Сергієм Глушко і не забула похвалитися пишними формами.

Так, Наташа Корольова постала в кадрі в малиновому топі і шортах, а поверх облягаючого комплекту одягла об'ємну білу сорочку. Її чоловік вибрав наряд в "піратському" стилі і доповнив його чорним капелюхом і сонцезахисними окулярами.

У коментарях до посту шанувальники зіркового подружжя оцінили компліментами показну романтичну ідилію, а також не упустили можливості нагадати про скандальну подружню зраду Сергія Глушка. На думку користувачів соцмереж, Наташа Корольова помітно постаріла, після зради чоловіка, яке стало публічним надбанням:

Йдеться про історію, яка сталася восени минулого року. Тоді стриптизер Сергій Глушко завів інтрижку з починаючою актрисою Анастасією Шульженко, а кадри їх любовних утіх потрапили в інтернет. Під напором доказів танцівник визнав, що дійсно зрадив офіційній дружині, але усвідомив свою помилку.

Що стосується реакції Наташі Корольової на події в її особистому житті, то вона зізналася в бесіді зі скандальною журналісткою Ксенією Собчак, що засуджує вчинок чоловіка. Але його "похід наліво" не змусив її подати на розлучення і розпрощатися зі зрадником.

Раніше "Hyser" писав про те, що Молода дружина Ігоря Ніколаєва зробила коротку стрижку і нарвалася на критику в мережі.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Глушко обурився вихованням росіян і різко висловився з цього приводу.

Нагадуємо, що мама Наташі Корольової показала, як виглядає її старша дочка.