Популярна російська теледива Ксенія Собчак опублікувала на сторінці в соцмережі кадри святкової вечірки, організованої з нагоди дня народження її чоловіка Костянтина Богомолова.

Знаменитому театральному режисерові виповнилося 46 років, і вечір цього важливого для себе дня він провів у компанії коханої. Будучи зірковим інтерв'юером Ксенія Собчак не упустила можливості поставити кілька запитань обранцеві.

У коментарях до посту фоловери оцінили ступінь привабливості обранця Ксенії Собчак, а також відзначили, що з роками вона стала більш сентиментальною і чутливою. Втім, на думку фанатів, саме так поводиться закохана жінка, яка цінує і поважає свого обранця.

Ксенія Собчак і Костянтин Богомолов одружилися восени 2019 року. Церемонія їхнього одруження викликала фурор, а деталі святкування заходу обговорювалися в мережі ще дуже довго. Чого тільки коштував катафалк замість традиційного весільного лімузина...

До цього журналістка перебувала в шлюбі з актором Максимом Віторганом. Йому вона народила сина Платона і, до речі, кардинально переглянула своє ставлення до материнства. До того, як стати матір'ю зірка невтішно висловлювалася про дітей, а також була замішана в скандалі через те, що назвала батьків своїх сусідів по будинку "гаденятами".

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі обговорюють розлучення телеведучої проекту "Дом-2" Ксенії Бородіної.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова зірвалася на Ксенія Собчак через "гумового чоловіка" в її квартирі.

Нагадуємо, що Ольга Бузова зганьбилася через черговий публічний виступ і свого "зміїного голосу".