Володимир Зеленський заявив про те, що окуповані території незабаром повернуться до складу України.

Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що незабаром окуповані землі Криму, Донецька і Луганська повернутися до складу України. Тому що вони ніколи не належали і не належатимуть країні-агресору Російської Федерації. Про це глава держави сказав в ефірі телеканалу "Будинок", який мовить на тимчасово окупованих територіях.

Під час свого виступу Володимир Зеленський говорив російською мовою. Гарант погодився, що чим більше можливостей і доступності робить Київ для людей, які живуть на лінії розмежування, тим більше РФ і так звана самопроголошена влада Криму і ОРДЛО обмежують будь-які контакти.

Володимир Зеленський також зазначив, що ті люди, які окупували українські землі, ніколи не будуть їх любити так, як з люблять самі українці. Також президент підкреслив, що Крим ніколи не буде російською землею незважаючи на всі спроби РФ переписати історію.

Він зазначив, що повернення цих земель додому тільки питання часу. Вони в будь-якому випадку знову будуть у складі материкової частини України. І це стосується не тільки Криму, то окупованого Донецька і Луганська.

Нагадаємо, в Росії не раз говорили про те, що вони не будуть вести ніяких переговорів щодо повернення Криму до складу України. Тому що їх влада повністю визнає перехід півострова до складу РФ в 2014 році. Хоча жодна країна світу цього не робить. По Донбасу переговори також зайшли в глухий глухий кут. Ведення вогню бойовиками на цій території не припиняється. Практично кожен день гинуть українські військові і поки прийти до якогось рішення не вдається.

Раніше Hyser писав про те, що в Україні з'явилося нове озброєння, яке налякає Путіна.

Також писали, що Володимир Зеленський з'явився в центрі Києва без охорони.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський віддав незвичайний наказ військовим.