Стан сина співака Стаса П'єхи різко погіршився.

У родині російського співака Стаса П'єхи сталося велике горе. Його маленького сина на ім'я Петро жорстоко побила сусідка. Хлопчику тільки виповнилося родині років. А нещодавно його стан значно погіршився.

Сам Стас говорить про те, що стан дитини не поліпшується після нападу. Хлопчик все ще перебуває на реабілітації. Крім цього, син став гірше себе почувати: з самого ранку хлопчика нудить, а також мучить сильний головний біль.

"Петю зараз виписали з лікарні. З ранку у нього почалася нудота, запаморочення, бувають головні болі, іноді трохи похитує. Три дні тому, коли сина виписали, його знудило. Ми на зв'язку з лікарями, син проходить реабілітацію", — розповів П'єха.

Крім того Стас має намір домагатися справедливості по відношенню до свого сина. Тому хоче, щоб сусідка відповіла по всій строгості закону за побиття його сина.

Співак хоче, щоб ця ситуація стала прикладом для всіх, хто захоче коли-небудь підняти руку на дитину. В результаті нападу сусідки син співака отримав закриту черепно-мозкову травму, забої грудної клітини і стегна. Після нападу на місце була викликана поліція, тільки вона змогла вгамувати розбушувалася жінку.

Сама нападниця заявила про те, що вона нібито теж отримала травму спини і у неї взагалі зламаний хребет. Залишається питання, як тоді вона змогла носитися по своїй ділянці і кричати на дітей. Жінка явно була не в собі і її поведінка спричинила такі трагічні наслідки.

Також жінка завдала ударів тещі Стаса П'єхи в той момент, коли вона хотіла захистити маленького Петю.

Раніше Hyser писав про те, що Ігор Ніколаєв показав фото, де йому 2 роки.

Також писали, що Дружина Віктора Павлика розповіла, як була його найвідданішою фанаткою.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк похвалилася дорогою покупкою.