Настя Каменських знову похвалилася своїми формами. Цього разу зірка виконала запальний танець у бікіні.

Як ми вже і писали, Настя Каменських зараз перебуває у відпустці. Зірка вирушила в плавання на яхті разом зі своїм чоловіком Потапом, їх мамами, сином репера Андрієм, а також друзями. Зоряна компанія зараз знаходиться біля берегів Хорватії.

Не дивно, що мікроблог Каменських щодня поповнюється новими знімками і відеороликами. На більшості з них Настя демонструє свої форми в купальниках.

Так, в сторіс свого мікроблогу співачка показала, як танцює під пісню «Сімпл дімпл поп іт сквіш». При цьому вдягнена зірка була тільки в чорно-білий купальник-бікіні з зигзагоподібним принтом.

Танцювала Настя в каюті, яка служить спальнею для неї з Потапом. На задньому плані видно двоспальне ліжко. Інтер'єр в каюті виконаний в біло-коричневих тонах.

Через кілька годин після цього Настя знову показала свою фігуру в цьому купальнику. Цього разу за спиною зірки знаходився обідній стіл на палубі яхти.

А ще через кілька годин артистка знову танцювала в тому ж самому бікіні. Тільки цього разу виконавиця доповнила свій купальний аутфіт яскравим парео, яке прикрило її пишні стегна.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських показала фігуру в червоному бікіні. Ось це форми!

Hyser також писав, що Настя Каменських зробила гучну заяву. Нарешті, це довгоочікувана подія відбулася. Зірка щаслива.