Сьогодні, 5 серпня, в Україні синоптики прогнозують сильні грози.

Вже сьогодні, 5 серпня, в Україні можуть початися дощі з сильними грозами, які прийдуть на територію країни із заходу. Про це передавати синоптик Наталка Діденко.

У західних, північних областях та частково в центральній частині України очікуються короткочасні дощі та грози. Дощі торкнуться не всі регіони країни. Сухо і досить жарко буде в південних, східних регіонах, а також східних частинах центральних регіонів. Температура повітря очікується на рівні + 28... +33.

А ось в північних регіонах буде трохи прохолодніше. У північних і більшості центральних областей 5 серпня буде +25... + 29 градусів, в західній частині +22... + 27 градусів.

Що стосується столиці, то 5 серпня, очікується дощ з грозами. Температура повітря не підніматиметься вище + 27 градусів тепла. А ось вже 6 серпня ситуація кардинальним чином змінитися. У цей день Київ найімовірніше нарощують сильні дощі з вітром і грозами. Може початися ураган.

Сильних перепадів температури в Україні найближчими днями не передбачається.

Раніше синоптики говорили про те, що погода в Україні в серпні буде нестабільною. Також же погода була протягом усього липня. Дуже спекотні і задушливі дні будуть різко змінюватися проливними дощами з сильним вітром і грозою.

Але холодів чекати не доводиться. Температура повітря все одно не буде опускатися нижче +25...+ 27 градусів. А ось дощі будуть часто навідуватися в різні регіони України. При цьому вони можуть супроводжуватися сильними вітрами і грозами. Раніше проливні дощі затопили багато регіонів України, включаючи західні і східні області.

Раніше Hyser писав про те, що синоптики розповіли про різке похолодання в серпні місяці.

Також писали, що в Україну знову повернеться потужна негода.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, коли Україну повністю покине спека.