Внучка Софії Ротару Соня Євдокименко продовжує ділитися з фанатами яскравими знімками з Італії. Цього разу дівчина відпочивала біля басейну в сукні без нижньої білизни.

Як ми вже писали, Соня Євдокименко, єдина внучка Софії Ротару, проводить свою відпустку в Італії. У цій поїздці дівчину супроводжують її батьки Руслан і Світлана Євдокименко, а також її бойфренд Денис Жаданов.

У мікроблозі Соні раз у раз з'являються нові фото і відео з поїздки в прекрасну країну. Цього разу красуня показала своїм фоловерам, як вона відпочиває біля басейну. Дивно, однак для відпочинку біля басейну Соня вибрала зовсім не купальник. Замість цього дівчина позувала в легкій сукні салатового відтінку. Під цей наряд Соня не стала надягати бюстгальтер, що не залишилося непоміченим її шанувальниками. Втім, фанати як завжди обсипали свою улюбленицю компліментами, відзначивши її красу і почуття стилю. Відзначимо, що свій літній образ Соня доповнила тільки кольє на шиї і ніжним макіяжем. Виглядала дівчина просто чудово і дуже елегантно.

Нагадаємо, ще минулого року Соня зустрічалася з французьким бізнесменом Марко Дюменілем. Однак після розриву з коханим дівчина сумувала недовго. Вже через кілька місяців вона представила шанувальникам свого нового бойфренда, яким виявився український бізнесмен Денис Жаданов. Соня вже встигла познайомити нового обранця зі своїми рідними. Кажуть, Софія Ротару схвалила вибір внучки, проте не радить їй рано виходити заміж. Легендарна виконавиця порекомендувала своїй 20-річній внучці спочатку отримати освіту, а потім вже думати про заміжжя. Відзначимо, що зараз Соня навчається в Америці. Дівчина також намагається будувати кар'єру співачки і моделі.

Як повідомлялося раніше, внучка Софії Ротару Соня Євдокименко поділилася знімками з весілля. Коротке плаття ледь прикрило інтимні місця красуні.

Hyser також писав, що внучка Софії Ротару позувала на тлі морського пейзажу. Дівчина показала свої "рапани" в купальнику.