Настя Каменських і Потап вирушили відпочивати на яхті. У відпустці зіркового подружжя супроводжують їх мами.

Оригінальне сімейне фото з'явилося в мікроблозі Насті Каменських. У кадрі зірка зображена разом зі своїм чоловіком Потапом, своєю мамою Лідою і свекрухою Любов'ю. Цікаво, що до цього моменту батьки репера не з'являлися на фотографіях в мікроблозі співачки.

"Я виросла в дуже добрій, турботливою, повноцінної і повної любові сім'ї! Сім'я для мене завжди стоятиме на першому місці❤️ а наші посмішки, подорожі та враження - найбільш незабутніми моментами в житті! Зараз буде дуже стандартно написано, але цінуйте, любите і оберігайте один одного», - підписала фото Настя.

Цей знімок був зроблений в хорватському місті Коміжа. Сюди Зоряна компанія припливла на яхті. Як ми вже писали, Потап і Настя вирішили провести свою відпустку в цьому році на яхті біля берегів Хорватії. У цій поїздці їх супроводжує велика компанія рідних і друзів.

На фото Настя відображена в білій міні-спідниці і рожево-помаранчевій блузі. Вона посміхається і обіймає свою маму. Мама Насті позує в білих укорочених брюках і принтованій блузі. Поруч з нею стоїть мама Потапа. Вона одягнена в білий комбінезон і топ. Сам репер вибрав для літньої прогулянки жовту сорочку і білі шорти. Вся компанія на знімку виглядає щасливою.

Кажуть, батьки Потапа відразу прийняли Настю Каменських в свою сім'ю, подружилися вони і зі сватами. Батьки репера не звинувачували співачку в тому, що розпався перший шлюб їхнього сина з Іриною Горовою. Нагадаємо, цей союз проіснував 14 років. Потап та Ірина виховували спільного сина Андрія та доньку Горової від попередніх стосунків. Після розлучення екс-подружжя залишилося друзями і продовжують працювати разом.

Як повідомлялося раніше, Настя Каменських поділилася відвертим фото в бікіні.

Hyser також писав, що Настя Каменських виклала в мережу постільну фото з Потапом. Зовсім сором втратила!