Співачка Віра Брежнєва показала свою дочку, що підросла.

Віра Брежнєва є не тільки популярною виконавицею, а й щасливою мамою. Не так давно вона показала те, як підросла її дочка Сара. Дівчина відмінна виглядає і вже зовсім скоро наздожене свою зіркову маму.

Зараз молодша дочка артистки відпочиває в Греції, про що Брежнєва розповіла в сторіс своєї сторінки в Instagram. Знаменитість розмістила знімки з дівчинкою, яка знаходиться на острові Міконос. На фотографії Сара позує разом з відомим турецьким шеф-кухарем Нусрет Гекче.

"Сумую за своїми дівчатками, особливо за молодшою", - підписала фото зіркова мама.

При цьому багато фанатів відзначають, що Сара помітно підросла і абсолютно не виглядає як одинадцяти річна дівчинка. А ось сама Віра Брежнєва активно показує те, що для неї Сара зовсім ще дитина. Вона не хоче, щоб Сара так швидко дорослішала.

"яка красуня 🤤😻😻😻😻😻😻😻😻😻😻, Ого клас, я в шоці ❤️🔥, Красуня просто шикарна❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️, красуня!!!!!!!!!!!!! 😍😍😍😍, Чудова!!! А цього чоловічка поруч начебто вже десь бачили 😄 😄 ,
як круто!!🔥❤️фотка дуже красива", - написали віддані шанувальники в коментарях під фото

На знімку Сара позує в досить короткій сукні яке відмінно підкреслює її фігуру. Також дівчина носить окуляри. Але це ні трохи не псує її зовнішній вигляд.

Раніше Hyser писав про те, що Віра Брежнєва показала грайливі кадри разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе.

Також писали, що Лорак показала провокаційні фото біля басейну.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва показала свою фігуру в купальнику.