Українська ведуча Леся Нікітюк показала себе на водному мотоциклі.

Ведуча Леся Нікітюк зараз перебуває на відпочинку і не забуває ділитися зі своїми шанувальниками новими фото і відео. Цього разу вона показала себе в спокусливому купальнику, сидячи на водному мотоциклі. Скасуємо, фігурі Лесі Нікітюк може позаздрити практично будь-яка дівчина. Тому що вона дійсно просто шикарно виглядає.

На новому знімку поверх купальника Нікітюк також накинула білу сорочку. Свій образ вона також прикрасила кепкою оливкового кольору. В цілому образ виглядав дуже і дуже спокусливо.

"І скутер зразу подорожчав прив Привіт вам з Міконоса👋", - підписала свій новий знімок Леся Нікітюк.

Багато шанувальників відзначили, що на цьому фото дівчина вийшла як ніколи прекрасна. Фанати, як завжди, не змогли пройти повз довгих ніг ведучої.

"Як гармонійно злилися ці дві шикарні красуні 😍, З першого погляду подумала,що Оля Полякова) ніжки 🔥🔥🔥, Яка у Вас шикарна фігурка😍 😍 😍 🔥 🔥 🔥 ви просто бомба💣 дівчина 👌 😍 ❤️, Класна як завжди 😍 😍 , Лесюня ти молодчинка❤️ / коня на скаку зупиниш, в гарячу хату увійдеш / ❤️, Бож яка краса🔥🔥/, Ніхто не дивиться на скутер😂🔥, Бомба 🔥 🔥 😎 дуже круто 🔥 🔥 🔥 , Ось начебто села типу сексі👏а все одно гумор пре і хочеться посміхатися, дивлячись на фото 😂 🔥 , Та ладно🔥 🔥 🔥привіт Міконосу, була молодшою і теж там тусила❤️", - написали користувачі Мережі під новим фото.

Відзначимо, фанати завжди дуже бурхливо реагують на фото Лесі Нікітюк. Вони залишають сотні позитивних коментарів. Леся також періодично і сама відповідає своїм шанувальникам.

Раніше Hyser писав про те, що стало відомо про стан семирічного сина співака Стаса П'єхи.

Також писали, що Тіна Кароль похвалилася перед шанувальниками дуже пікантною позою.

Нагадаємо, що українська тенісистка похвалилася новими фото в купальнику.