Леся Нікітюк показала засмагле тіло в бікіні і повідомила шанувальникам приємну новину. Зірка стала другою людиною в країні після президента.

Instagram опублікував рейтинг Top Influencers. В Україні цей ТОП очолив президент країни Володимир Зеленський, а другою стала Леся Нікітюк. Про це теледіва повідомила фоловерам у своєму мікроблозі.

«Я друга в рейтингу Top Instagram Influencers in Ukraine☺️ - Я друга людина після Президента😌😀🍾🍾🍾», - написала Леся.

Відзначимо, що в Instagram на Нікітюк підписано 3,7 мільйона чоловік. Зірка вирішила подякувати своїм шанувальникам.

"Чорт забирай ... мені дуже приємно! Дякую вам мої #Лепідписники ви в мене найдобріші і найфортовіші в світі! А ше у вас ніколи не буде проблем, бо моя сторінка фортова і приносити удачу! Обіймон❤️❤️❤️ " » - додала теледива в коментарях у своєму посту.

Даний пост Леся супроводила своїм відвертим знімком. Позувала теледива в бікіні анімалістичного забарвлення. Купальник з "хижим" принтом підкреслив рівну засмагу зірки екрану. Позувала Леся лежачи на смугастому шезлонгу. Пляжний образ знаменитості доповнював білий капелюшок.

Шанувальники обсипали свою улюбленицю компліментами. Вони люблять Лесю не тільки за красу, але і за її почуття гумору, яке зірка демонструє навіть в екстремальних ситуаціях.

Як повідомлялося раніше, Леся Нікітюк задумалася про своє особисте життя. Зірка розповіла, якого чоловіка бачить поруч із собою. Список вимог вражає.

Hyser також писав, що Леся Нікітюк похвалилася пишними формами. Українська теледива склала конкуренцію Кім Кардашьян.